Gizlilik Politikası




Gizlilik Politikası:


Advice Study Abroad Yurtdışı Eğitim Hizmetleri A.Ş. (“ASA”) olarak, potansiyel ve mevcut müşterilerimizin gizliliğinin korunması için çalışmaktadır. Bu doğrultuda potansiyel ve mevcut müşterilerimizin kişisel bilgilerinin 6698 sayılı Kişisel Verilerin korunması Kanunu ile uyumlu olarak korunmasına, saklanmasına ve 3. Şahıs kişi ve kurumlar ile paylaşılmayacağını taahhüt etmektedir. Bu bağlamda Advice Study Abroad gizlilik politikası ve müşterilerimizi bilgilendirmek ve bilgilerini korumak amacıyla hazırlanmıştır.


 

Şirket Biglileri;


Gümüşsuyu Mahallesi, Sıraselviler Cd. No:9 K6 D12, 34433 Beyoğlu / İstanbul - Türkiye

Tel:  + 90 212 936 06 86

E-mail: info@adviceyed.com


Hangi Veriler İşlenmektedir?


Aşağıda Advice Study Abroad tarafından işlenen ve Kanun uyarınca kişisel veri sayılan verilerin hangileri olduğu sıralanmıştır. Aksi açıkça belirtilmedikçe, işbu Politika kapsamında arz edilen hüküm ve koşullar kapsamında “kişisel veri” ifadesi aşağıda yer alan bilgileri kapsayacaktır.

ad, 

adres, 

telefon numarası, 

e-posta

Yaşadığı ülke

Doğum tarihi

Okul veya şirket adı ve adresi

Hesap bilgisi (Örneğin, kullanıcı adı, profil fotoğrafı veya sosyal medya kimliği)


Kişisel Verilerin Toplanması ?


Kişisel verilerinizi birkaç farklı yoldan toplamaktayız. Bunlar ;


- Web sitemiz üzerinden. ( Doldurmuş olduğunuz her türlü iletişim ve bilgi formu)

- Sosyal Medya Mecraları üzerinden. ( Sosyal medya hesaplarımız üzerinden doldurmuş olduğunuz her türlü bilgi ve istek formu Facebook, Instagram, Snapchat, Musically, LinkedIn, Twitter, YouTube ve WhatsApp veya Facebook Messenger gibi mesajlaşma servisleri dâhil olup sadece bunlarla da sınırlı olmayan sosyal medya platformlarında bunlara dahildir. ) 

- Telefon  yolu ile ( Bilgi ve merak ettiğiniz konular için ofislerimizi ve müşteri hizmetlerimizi aramanız durumunda)

- Yaşadığınız bölgede bulunan yerel satış temsilcilerimiz tarafından.

- Çerezlerden (Çerezler, bilgisayarınızın sabit diskine aktarılan bilgileri içerir. Bilgisayarınızın sabit diskinde bulunan bir çerez dosyasını kullanarak genel İnternet kullanımınız hakkında bilgi alabilmekteyiz. Ek olarak kullanmış olduğunuz cihazın IP Adresi, tarayıcınız ve işletim sisteminiz dahil analiz için bilgi toplayabilmekteyiz. 
 

Kişisel verileri nasıl kullanıyoruz?

Hakkınızda tutulmuş olan kişisel verilerinizi şu amaçlar ile kullanmaktayız;

Taleplerinizi daha uygun bir şekilde yerine getirebilmek adına, daha kişiselleştirilmiş bir hizmet sunmamıza yardımcı olacak şekilde profilinizi oluşturmak için kullanıyoruz.

Bizlerden talep etmiş olduğunuz ya da ilginizi çekebileceğinizi düşündüğümüz ürün, hizmet veya haber bültenlerini göndermek için kullanıyoruz.

Servislerimizde ki ve şirketimizde ki değişikler ( adres değişikliği vb) hakkında bilgi verilmesi amacı ile kullanıyoruz.


Üyeli̇kten Çıkmak


Herhangi bir zamanda bizlerden iletişimi almayı bırakmak isteyebilirsiniz. Bu durumda info@adviceyed.com e-mail adresine talep oluşturarak email atabilir ve üyelikten çıkabilirsiniz. Talep oluştururken lütfen bizlerden iletişim almayı bırakmayı talep ettiğinizi belirtiniz.  Talebiniz durumunda 15 iş günü içerisinde isteklerinizi karşılamaya çalışacağız.


Ki̇şi̇sel Veri̇leri̇ Ne Kadar Depoluyoruz?

Kişisel Verileriniz belirlenen zaman sınırlamalarına göre gerekli olduğu kadar veri depomuzda tutulmaktadır.  Kişisel verilerinizin kaldırılması talebinizi oluşturmadığınız sürece kişisel bilgilerinizi 5 yıldan daha uzun olmamak kaydı ile tutacağız.

 

  İletişim Formu!